Duik in het diepe met Apples nieuwe iPhone 7 reclamespot

Lars Paijmans
3 november 2016, 10:43
1 min leestijd

Apple gooit de iPhone 7 en iPhone 7 Plus letterlijk in het diepe in deze nieuwe reclamespot. In de iPhone 7 Dive video staan de verbeterde speakers en het waterdichte design voorop.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 Dive reclame

In de reclamespot zien we hoe een man dramatische muziek op zijn iPhone 7 opzet, waarna deze naast het zwembad gelegd wordt. Iedereen kijkt verbaasd op terwijl de oudere man naar de duikplank loopt, terwijl de iPhone 7 Plus zo hard muziek maakt dat het water eronder ervan trilt.

iPhone 7 dive

De man beklimt een hoge duikplank en duikt op de maat van de muziek in het water. Door zijn duik komen er heel wat spetters op de iPhone 7, wat natuurlijk geen probleem is omdat het toestel voor het eerst waterdicht is. Aan de boze gezichten van de andere badgasten te zien, raden we het je echter niet aan om je iPhone zo hard op de speakers te zetten bij een zwembad.

Zonder het te benoemen focust Apple zich in deze Dive video op de verbeterde speakers in de iPhone 7. Naast een speaker aan de onderkant is ook de speaker in het oortje flink versterkt. Zo kan de iPhone 7 stereogeluid afspelen, zonder dat er aan de bovenkant van het toestel een gril aanwezig moet zijn voor een extra speaker.

Ga niet met je iPhone zwemmen

Daarnaast is de iPhone 7 waterdicht, al kun je er niet mee gaan zwemmen. De iPhone 7 houdt het namelijk dertig minuten vol op een diepte van maximaal 1 meter. Bovendien valt waterschade niet onder de garantie van Apple, dus houd daar rekening mee als je de iPhone naast het zwembad legt.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu