De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

iPhone 7 camera verandert schoolmusical in professioneel toneelstuk

Lars Paijmans
6 december 2016, 10:51
1 min leestijd

Apple zet de videocamera van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus letterlijk in de schijnwerpers in een nieuwe iPhone 7 camera reclame video.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 7 camera reclame verschijnt online

In het filmpje, dat zojuist verscheen op het YouTube-account van Apple, zien we twee kinderen die het klassieke Romeo en Juliet toneelstuk spelen. Het ziet er allemaal heel serieus en professioneel uit. Pas als de camera verder uitzoomt zie je dat het in feite een filmpje is dat een vader van zijn dochter maakt tijdens een schoolmusical.

iPhone 7 camera reclame

Met de slogan “Je films zien eruit als films” wil Apple benadrukken dat de iPhone 7 prachtige video’s maakt. Dit komt mede door de krachtige 12 megapixelcamera, en de dubbele cameralens van de iPhone 7 Plus. Optische beeldstabilisatie op beide toestellen zorgt bovendien voor een stabieler beeld. Dat Apple dit jaar vooral focust op de iPhone 7 camera is geen toeval. Het is een van de weinige duidelijke verbeteringen van de smartphone en de resultaten liegen er niet om. Ook wij zijn nog steeds onder de indruk van de camerakwaliteit en gebruiken de iPhone 7 Plus al maanden als videocamera voor ons YouTube-kanaal.

Het grote voordeel van de iPhone 7 Plus ten opzichte van een professionele spiegelreflexcamera is de toegankelijkheid ervan. Nu de beeldkwaliteit van de 7 Plus zo goed is, wordt het steeds lastiger om een professionele fotocamera er boven te verkiezen. Dit heeft Apple ook in de gaten, wat goed te merken is aan de hoeveelheid reclamespotjes die zich op de camerakwaliteit richten.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: Apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu