Hit op YouTube: iPhone 6S vs Ducati-motor

Redactie
18 november 2015, 19:30
1 min leestijd

Op YouTube passeren regelmatig video’s de revue waarin op de meest bizarre manieren wordt getest hoeveel geweld de nieuwste (Apple-)gadgets aankunnen. Dit keer is de iPhone 6S het slachtoffer.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 6s vs Ducati-motor

YouTuber TechRax, die al eens een gouden Apple Watch vermorzelde met sterke magneten, heeft weer eens toegeslagen. In een recente video is te zien hoe hij met een Ducati-motor een burnout doet op een roségouden iPhone 6S. Hoewel die stunt het scherm van de smartphone flink beschadigd, is het toestel nog steeds redelijk functioneel. Check de video, die inmiddels al meer dan drie miljoen keer is bekeken, hierboven.

Het is overigens niet de eerste video van TechRax waarin de iPhone 6S het moet ontgelden. Eerder gooide de populaire YouTube-gebruiker (3+ miljoen abonnees) het toestel al eens in lava en kokend water. Ook bewerkte hij de 6S met een hamer en een mes. Of de nieuwe iPhone dat overleefde, zie je in de video hieronder.

Ben je op zoek naar een onbeschadigde iPhone 6S en heb je geen idee waar je het goedkoopst uit bent? Hieronder hebben we de beste iPhone 6S aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. De 6S is zowel los (vanaf 711 euro) of in combinatie met een abonnement verkrijgbaar. In dat laatste geval hoef je doorgaans niet bij te betalen voor het toestel.

Apple iPhone 6S

Apple iPhone 6S prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw

€ 269,-

Bekijken

Los refurbished

€ 99,-

Bekijken
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu