De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Apple toont iPhone 6S features in drie korte video’s

Wouter Nijsen
26 oktober 2015, 8:55
1 min leestijd

In drie nieuwe reclamefilmpjes toont Apple enkele belangrijke features van de iPhone 6S. Zo wordt onder meer stilgestaan bij de vernieuwingen van de camera.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de iPhone 6S reclame

In de eerste video (zie hierboven), die één minuut duurt, staat de camera van de iPhone 6S centraal. Zoals je wellicht al weet, is de camera naast meer megapixels (12 in plaats 8 megapixels) van meer opties voorzien. Zo worden in het filmpje de Live Photos uitgelicht, alsmede de mogelijkheid om scherpere selfies te schieten, waarbij het scherm van de iPhone 6S als flitser fungeert. Ook de 4K-video’s, 1080p-slowmotion-video’s en enkele 3D Touch-functies komen in het filmpje voorbij.

https://www.youtube.com/watch?v=oLcz6IfecaA

In de twee andere video’s is te zien hoe de bekende acteur Jamie Foxx het vernieuwde Siri gebruikt terwijl hij voor de spiegel staat. Zo gebruikt Foxx ‘Hey Siri’ om te vragen hoe hij eruit ziet en vraagt hij Siri om een digitale munt op te gooien. Hey Siri is het nieuwe stemcommando waarmee Apples spraakassistent te allen tijde kan worden opgeroepen. De functie lijkt op het ‘OK Google’-stemcommando, waarmee Android-gebruikers de digitale assistent Google Now kunnen activeren.

https://www.youtube.com/watch?v=RAK-X4qt7_E

Lees het laatste nieuws over de iPhone 6S

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu