De 9 tofste YouTube-filmpjes over de iPhone 6

De iPhone 6 is alweer ruim een maand verkrijgbaar in Nederland en België en in die tijd heeft het toestel het nodige teweeggebracht. Zo ook op YouTube, waar inmiddels bijna 12 miljoen filmpjes over de nieuwe iPhone zijn te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhone 6 YouTubeHet aantal YouTube-filmpjes dat gaat over de iPhone 6 is enorm; er zijn op de site op het moment van schrijven al ruim tien keer zoveel filmpjes over het nieuwe vlaggenschip van Apple te vinden dan over de iPhone 5S. Dat aantal zal de komende tijd nog flink stijgen, maar veel video’s zijn de moeite van het kijken eigenlijk niet waard.

Maar welke dan wel? Hieronder lichten we de leukste en meest interessante iPhone 6 YouTube-filmpjes van dit moment uit. Ben jij ook een leuke video tegengekomen? Laat het ons dan vooral weten middels een reactie!

De beste iPhone 6 YouTube-video’s

Strikt genomen gaat de eerste video in dit lijstje niet over de nieuwe iPhone, maar over een Chinese kloon van het toestel. Zowel het doosje als de smartphone zelf lijken levensecht, maar laat je niet voor de gek houden: deze kloon draait op een versie van Android met een skin die lijkt op iOS 8.

YouTube-gebruiker Doldo411 neemt alle ‘gelekte’ video’s over concepten en dummy’s van de nieuwe iPhone op de hak. De echte iPhone 6 is niet te zien, maar dat neemt niet weg dat dit hilarische filmpje de moeite waard is om te kijken.

Hoe goed kan de iPhone 6 tegen een stootje? PhoneBuff zocht het uit en laat in deze video zien wat er gebeurt als je het toestel meerdere keren op een harde ondergrond laat vallen.

Ook handig is om te weten of de nieuwe iPhone tegen water kan. Officieel is het toestel niet IP-gecertificeerd, waardoor een spatje water wel eens noodlottig zou kunnen zijn.

We weten inmiddels dat het met een beetje geweld mogelijk is om de iPhone 6 Plus te verbuigen, maar blijkbaar kan dat ook met de reguliere iPhone 6, zoals je in onderstaand filmpje kunt zien.

Welke onderdelen zitten er precies in de nieuwe iPhone? iFixit schroefde de iPhone 6 uit elkaar en laat precies zien wat er onder de motorkap is te vinden.

Heb je geen moeite met de Engelse taal, dan is de videoreview van The Verge een aanrader. Ben je meer van het Nederlands, check dan onze uitgebreide geschreven iPhone 6 review.

Natuurlijk mag de aankondigingsvideo van Apple niet ontbreken in deze lijst met iPhone 6 YouTube-video’s. Het filmpje geeft een goede indruk van het design van de nieuwe iPhones en hun onderscheidende features.

https://www.youtube.com/watch?v=FglqN1jd1tM

Wil je de gehele keynote waar de nieuwe iPhones en de Apple Watch werden aangekondigd terugkijken, dan kan dat via de officiële site van Apple of via YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=OD9ZQ9WylRM

Het laatste nieuws over de iPhone 6

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.