Apple heeft een tweetal iPhone 6 reclames online gezet die focussen op het grotere formaat van de toestellen en de verbeterde camera’s. De korte filmpjes worden van humoristisch commentaar voorzien voor Jimmy Fallon en Justin Timberlake.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bekijk de iPhone 6 reclames

De meest in het oog springende vernieuwing bij de iPhone 6 is natuurlijk het grotere scherm. Je kunt nu kiezen uit een 4,7 inch-model met een resolutie van 1334 bij 750 pixels en een 5,5 inch-model met een nog hogere, full-hd resolutie (de iPhone 6 Plus). Beide iPhones hebben een fraai display met een waarheidsgetrouwe reproductie van kleuren en uitstekende kijkhoeken. Video’s, foto’s en websites komen dan ook perfect tot hun recht.

Zoals je ziet in de video hierboven zijn ook de camera’s sterk verbeterd. Hoewel ze nog steeds foto’s schieten met een maximale resolutie van 8 megapixels is er een nieuwe sensor met grotere pixels aan boord, zodat je in situaties met weinig licht mooiere foto’s maakt. De front- en backcamera hebben allebei een diafragma van f/2.2 en het is mogelijk om hd-video’s (1080p) met 30 of 60 frames per seconde te schieten.

Ook kun je weer slowmotion filmpjes schieten, ditmaal ook met 240 beelden per seconde. De mogelijkheden zijn niet enorm uitgebreid, maar het blijft tof om bepaalde zaken extreem vertraagd te zien. Alledaagse taken en gebeurtenissen krijgen daarmee een indrukwekkend filmisch effect.

Meer lezen? Check onze uitgebreide iPhone 6 review!

Het laatste nieuws over de iPhone 6

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.