De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Dit iPhone 6 reclamefilmpje had Apple zelf kunnen maken

Rutger Otto
5 mei 2014, 8:44
2 min leestijd
Dit iPhone 6 reclamefilmpje had Apple zelf kunnen maken

Er staan behoorlijk wat conceptfoto’s en -video’s op het internet, maar ze zijn allemaal wat statisch vormgegeven. SET Solution pakt het anders aan en showt een iPhone 6 reclamefilmpje zoals Apple hem had kunnen maken.

Lees verder na de advertentie.

In de video zien we een man die uitkijkt op een mooie omgeving. Om zijn uitzicht vast te leggen, pakt hij zijn iPhone 6 uit zijn zak. Meteen opvallend is dat het toestel aan de forse kant is, wat aansluit bij de geruchten dat Apple de nieuwe iPhone uitbrengt in de formaten 4,7 inch en 5,5 inch.

In het filmpje loopt het scherm door tot aan de randen van het toestel. Dankzij het grote scherm is ruimte voor maar liefst 24 icoontjes.

Het iPhone 6 reclamefilmpje toont in korte shots de achterkant van het toestel. SET Solution gaat er vanuit dat die uit één stuk aluminium bestaat, zonder onderbrekingen voor de antenne.

Het delen van bestanden zou op een geheel nieuwe manier gebeuren op de iPhone 6. In de video is te zien hoe twee toestellen naast elkaar liggen. Vervolgens kun je foto’s over het ene scherm naar het andere slepen.

iPhone 6 reclamefilmpje werd gebaseerd op geruchten

SET Solution bedacht eveneens een slogan waar ze hun iPhone 6 reclamefilmpje mee afsluiten: “Do everything, everywhere, in the best way.” Het bedrijf hoopt met deze video de sfeer van Apple te benaderen door het simpel, strak en stijlvol te houden. Voor het design van de iPhone 6 heeft SET Solution zich laten inspireren door de meest realistische geruchten op het web.

Geruchten dat de iPhone 6 een gebogen scherm krijgt, wordt in deze video niet meegenomen. Vorige week werd nog bekend dat Apple momenteel saffier naar China verscheept. Deze kristalsoort zou Gorilla Glass gaan vervangen voor het scherm. Saffieren schermen zijn veel sterker en krasbestendiger dan Gorilla Glass.

Check ook onze iPhone 6 round-up met alles wat we tot nu toe weten!

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu