De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

iPhone 6 Pro concept: draadloos opladen en een notificatie-hoesje

Rutger Otto
5 juli 2014, 15:28
1 min leestijd
iPhone 6 Pro concept: draadloos opladen en een notificatie-hoesje

De ene na de andere website en internetter beweert tegenwoordig beelden te hebben van de iPhone 6. Aan mockups en dummy’s hebben we dus geen gebrek. Dit iPhone concept trekt zich niets van de geruchten en verzint heel nieuwe features. Daar zitten beste praktische ideeën tussen.

Lees verder na de advertentie.

Het iPhone 6 Pro concept werd bedacht door Vishal Bhanushali uit India. Hij maakte de nieuwe toestellen van Apple dunner met afgeronde schermranden. Ook de powerknop is van boven naar de zijkant verplaatst, helemaal volgens de laatste geruchten.

Anders dan andere geruchten

Bhanushali heeft echter wel wat artistieke vrijheid genomen. De achterkant heeft slechts één onderbreking voor een antennesignaal en is verder helemaal van metaal. De meeste mensen en websites denken echter dat er twee onderbrekingen in de iPhone 6 komen, misschien wel van glas zodat er geen lelijke, zwarte strepen over het toestel lopen.

Wat de conceptvideo van deze ‘iPhone 6 Pro’ echter interessant maakt, zijn de twee nieuwe accessoires. Zo heeft Vishal Bhanushali bedacht dat je de iPhone 6 draadloos kan opladen door het toestel op een ronde schijf te leggen. Daarnaast heeft hij een speciaal hoesje bedacht, de iView Cover, waarmee je notificaties kan checken zelfs als je scherm bedekt is. Het doet een beetje denken aan de Dot View cover van de HTC One M8.

iPhone 6 geruchten

Hoewel we deze twee accessoires waarschijnlijk niet terug gaan zien in de uiteindelijke iPhone 6, is het in elk geval weer eens een fris idee. De iPhone 6 komt naar verluidt in september uit in een 4,7 inch versie en een 5,5 inch versie. Voor een compleet overzicht van geruchten check je onze speciale iPhone 6 pagina.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu