Kijk het iPhone 6 event: nu zonder haperingen en crashes

Rutger Otto
11 september 2014, 10:29
2 min leestijd

De livestream van Apple tijdens het iPhone 6 en Apple Watch-event was één groot drama. Nu kun je de iPhone 6 presentatie terugkijken zoals het bedoeld was.

Voor de meeste mensen die dinsdagavond inschakelden om de onthulling van de nieuwe iPhone live te volgen, was de livestream een grote teleurstelling. Dat is zachtjes uitgedrukt. Echt alles ging fout; de stream haperde, viel compleet weg en als er eindelijk beeld was, hoorden we een Chinese tolk.

iPhone 6 presentatie terugkijken

iphone 6 presentatie terugkijken

Wil je de iPhone 6 presentatie terugkijken in perfecte staat, dan kun je terecht op YouTube. Apple heeft het complete evenement geüpload, zonder haperingen of tolken. Kun je alsnog twee uur lang genieten van de presentaties, al zul je er nu echt geen verrassingen meer zien. Wel zijn er kleine stukjes uitgeknipt, maar welke dat zijn en waarom is niet bekend.

Tip: check onze uitgebreide iPhone 6 review en kom alles te weten over het toestel!

iPhone 6 bestellen

Loop je al warm voor het nieuwe vlaggenschip van Apple, dan moet je nog even geduld hebben. De iPhone 6 is vanaf 26 september als los toestel te bestellen vanaf 699 euro voor het 16GB-model. Daarmee is het 100 euro goedkoper dan zijn grotere broer, de iPhone 6 Plus. Tele2 heeft op dit moment de scherpste prijzen gevolgd door Vodafone. We zetten de goedkoopste iPhone 6 abonnementen hieronder voor je op een rijtje waarbij je het toestel gratis krijgt:

iPhone 6 Plus bestellen

Studentmobiel, Belsimpel en GSMWijzer bieden uiteraard ook de iPhone 6 Plus aan. Los heeft het toestel een fikse prijs, namelijk 949 euro. Gelukkig is er ook de mogelijkheid om de nieuwe iPhone voor een lagere prijs in huis te halen. Je kunt de iPhone 6 Plus bestellen in combinatie met een aantal verschillende abonnementen. De iPhone 6 Plus in combinatie met een Tele2 abonnement is momenteel het meest voordelig:

Lees het laatste iPhone 6-nieuws

Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot de nieuwe iPhones. Op de toestelpagina’s van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus kun je terecht voor alle specs, features en het laatste beeldmateriaal.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu