Video: zo ligt de 4,7 inch-versie van de iPhone 6 in de hand

Gijs Ettes
3 juli 2014, 17:17
1 min leestijd
Video: zo ligt de 4,7 inch-versie van de iPhone 6 in de hand

Eergisteren schreven we al over uitgelekte foto’s van de glazen iPhone 6 voorkant. Vandaag zien we in een video hoe het frontje van het 4,7 inch-model er mogelijk uitziet en hoe dit in de hand ligt.

Lees verder na de advertentie.

In onderstaande video wordt het iPhone 6 frontje vergeleken met dat van de iPhone 5S, waarbij het grotere formaat en wederom de afgeronde hoeken opvallen. De iPhone 6 wordt een flinke slag groter dan zijn voorganger, maar daar hebben wij geen problemen mee. Om ervoor te zorgen dat het toestel toch nog fatsoenlijk is te bedienen, is de powerknop verhuisd naar de zijkant en zijn de randen rondom het display dunner gemaakt.

Zoals je ziet, geeft de video ook een indruk van hoe de iPhone 6 waarschijnlijk in de hand gaat liggen. Of het toestel te groot (of te klein) is, zal deels liggen aan de grootte van je handen. Wel ligt het in de lijn der verwachting dat de iPhone 6 dunner wordt dan de 5S en 5C. De release staat naar verluidt gepland voor medio september.

Meer te weten komen over het aankomende Apple-toestel? Check dan zeker onze iPhone 6 toestelpagina met alle specs, geruchten, foto’s en video’s.

Lees meer over de iPhone 6

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu