De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

iPhone 6 en iPhone 5S naast elkaar vergeleken in een video

Rutger Otto
2 september 2014, 10:23
1 min leestijd

Een Russisch YouTube-kanaal heeft een iPhone 6 van verschillende onderdelen in elkaar gezet en vergelijkt de telefoon met een iPhone 5S in een video.

Lees verder na de advertentie.

Volgens het YouTube-kanaal Rozetked gaat de uiteindelijke iPhone 6 er zo uitzien. In de video hierboven is het toestel te zien in 4,7-inch formaat en wordt de telefoon naast een iPhone 5S gepresenteerd. De iPhone 6 is van verschillende, losse onderdelen in elkaar gezet en dus niet in compleetheid afkomstig van Apple. Naast een behuizing in de kleur Space Gray, toont de Rus ook een frontje van een witte en een zwarte iPhone 6.

Natuurlijke evolutie

iphone 6 en iphone 5S

De video toont een 4,7-inch iPhone 6 en iPhone 5S naast elkaar. Meteen opvallend is uiteraard het iets grotere formaat, maar ook dat het toestel een stuk dunner wordt. Fijn om te zien is ook, dankzij de vergelijking, dat de iPhone 6 een natuurlijke evolutie van Apples huidige vlaggenschip lijkt te zijn. Er verandert uiterlijk een hoop, maar Apple gooit het design van de iPhone niet compleet over een andere boeg.

Dat komt ook door de kleur Space Gray. Goed om te zien is ook dat de antenne-afbrekingen een stuk minder opvallend zijn dan aanvankelijk zo leek in de verschillende mockups.

iPhone 6 geruchten

Verschillende eerdere geruchten komen overigens terug in het model dat Rozetked toont. Zo zijn de langwerpige volumeknoppen te zien, evenals de powerknop, die zich nu aan de rechterzijde van de iPhone 6 bevindt, in plaats van aan de bovenkant. Verder is de nieuwe, ronde flitser op de achterkant te zien, evenals de iets uitstekende cameraring.

Apple kondigt de iPhone 6 op 9 september aan op een speciaal media-evenement, dat op 19.00 uur Nederlandse tijd begint. iPhoned zal daar uiteraard live verslag van doen.

Lees meer iPhone 6

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu