De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video: de iPhone 6 vergeleken met een banaan

Gijs Ettes
13 mei 2014, 9:23
1 min leestijd
Video: de iPhone 6 vergeleken met een banaan

De afgelopen tijd zijn tientallen concepten en iPhone 6 dummy’s de revue gepasseerd. Een nieuwe video vergelijkt het aankomende Apple-toestel met zijn voorganger (de iPhone 5S), de Samsung Galaxy S5, HTC One M8 en een banaan.

Lees verder na de advertentie.

Of de volgende Apple-telefoon ook daadwerkelijk het design krijgt dat de iPhone 6 dummy voorstelt, is nog niet bekend. Wat opvalt aan het apparaat is hoeveel gelijkenissen het vertoont met het vlaggenschip van Samsung. De dummy is minder breed, hoog en dik dan de Galaxy S5, maar heeft wel dezelfde afgeronde hoeken. Qua dikte benadert het toestel mogelijk de slanke iPod touch, die slechts 6,1 millimeter meet.

‘De iPhone 6 verschijnt in september’

Geruchten gaan dat de iPhone 6 in twee varianten verschijnt: een regulier model met een 4,7 inch-scherm (1600 bij 900 pixels) en een meer high-end toestel met een full-hd-scherm dat 5,5 inch meet. Beide versies zouden voorzien zijn van dunnere schermranden en een powerknop aan de rechter zijkant. De 5,5 inch-versie zou door productieproblemen echter zijn uitgesteld tot begin 2015, terwijl het 4,7 inch-model deze herfst al in de winkels kan liggen.

Lees meer over iPhone 6

Check alles wat je moet weten over het aankomende Apple-toestel in onze iPhone 6 round-up. Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot de telefoon.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu