De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

iPhone 13 (mini) videoreview: iPhones laten gemengde gevoelens achter

Koen van Ekeren
1 oktober 2021, 10:54
2 min leestijd
YouTube video player

Onlangs lanceerde Apple vier nieuwe iPhones! De twee nieuwe standaardmodellen zijn de iPhone 13 en iPhone 13 mini, die we uitgebreid hebben getest. Wat we van de toestellen vinden en of ze het waard zijn om te upgraden, ontdek je in onze iPhone 13 (mini) videoreview!

Lees verder na de advertentie.

Check onze iPhone 13 videoreview

In een uitgebreide videoreview bespreekt Colin de iPhone 13 (mini) tot in detail. De redacteur van iPhoned is enthousiast over de nieuwste toestellen – zeker de camera en batterijduur maakten indruk. Maar hij uit zich ook kritisch – bijvoorbeeld als het gaat om het scherm.

iPhone 13 (mini) review: subtiele verbeteringen met nog steeds één ergernis

Het display ververst namelijk 60 keer per seconde. En dat is anno 2021 te ouderwets voor een toestel van meer dan 800 euro, concludeert hij. Ook neemt de notch nog altijd een grote hap uit het scherm. Dat lijkt volgend jaar gelukkig te veranderen; de iPhone 14-modellen hebben naar verluidt een ontwerp met een ‘punch-hole’ design. Hierbij is er geen notch meer, maar verwerkt Apple de voorste camera in een klein cameragaatje.

Ga je voor de iPhone 13 (mini), dan heb je een toestel dat op twee druppels lijkt op zijn voorganger. Met het heldere scherm, de betere batterijduur en de krachtige camera’s is het de beste keuze voor de meeste mensen. Meer over onze bevindingen lees je in onze uitgebreide iPhone 13 review.

Volg ons op YouTube

Ook de Pro-modellen voelden we uitgebreid aan de tand; in de iPhone 13 Pro review lees je er alles over. Binnenkort verschijnt op het YouTube-kanaal van iPhoned ook een videoreview van deze geavanceerde toestellen. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal.

Naast reviews over de nieuwste iPhones, delen we er ook handige tips om alles uit je Apple-apparaten te halen. Je kunt ons ook volgen via Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, de nieuwsbrief en natuurlijk via de site.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu