De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video van de week: iPhone 12 vs iPhone 12 Pro

Lars Paijmans
13 november 2020, 13:04
1 min leestijd

De iPhone 12, of toch die duurdere iPhone 12 Pro? In deze video vergelijken we de twee nieuwe iPhones met elkaar.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk onze iPhone 12 vs iPhone 12 Pro video

Met vier nieuwe iPhones dit najaar heb je in ieder geval genoeg om uit te kiezen. Toch zullen de meeste mensen waarschijnlijk voor de iPhone 12 of de iPhone 12 Pro gaan.

Hoog tijd dus om deze twee fonkelnieuwe smartphones met elkaar te vergelijken. In vier minuten praten we je bij over de belangrijkste overeenkomsten en verschillen, van de camera tot het design. Hierbij speelt de prijs uiteraard een grote rol.

Naast deze vergelijking hebben we de iPhone 12 en iPhone 12 Pro uiteraard ook afzonderlijk van elkaar een uitgebreide review gegeven. Check voor meer info over de iPhone die het beste bij jou past onderstaande recensies.

iPhone 12 vs iPhone 12 Pro: welke nieuwe iPhone moet je kiezen?

Volg iPhoned op YouTube

De iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max liggen vanaf vandaag ook in de winkel. Abonneer je op ons YouTube-kanaal om niets te missen. Daar vind je iedere week een gloednieuwe video: van reviews tot vergelijkingen en handige tips om alles uit je Apple-apparaten te halen. Om overal van op de hoogte te blijven kun je ons volgen via FacebookInstagramTwitterYouTube, de nieuwsbrief en natuurlijk via de site.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu