Video van de week: iPhone 12-event round-up

Dilara Isik
16 oktober 2020, 17:03
2 min leestijd

Vier nieuwe iPhones, een kleinere HomePod en de terugkeer van MagSafe: tijdens het iPhone 12-event kondigde Apple maar liefst zes nieuwe producten aan. In onze round-up vatten we het evenement voor je samen.

Lees verder na de advertentie.

Video: iPhone 12-event

Eindelijk zijn ze onthuld: de iPhone 12 miniiPhone 12iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max. In onze nieuwste video bespreken we het hele Apple-event in vijf minuutjes. Van de iPhones tot MagSafe, de HomePod mini en meer: alles komt aan bod.

iPhone 12-event round up: alles over de iPhone 12, mini, Pro en Pro Max!

Met de iPhone 12-serie kruipen de instapmodellen en de Pro-uitvoeringen dichter naar elkaar toe. Ze hebben namelijk alle vier een oled-scherm, even snelle processor en kunnen overweg met 5G.

Het grootste verschil vinden we achterop: de Pro-modellen hebben drie camera’s en een speciale LiDAR-sensor voor portretfoto’s. De iPhone 12 (mini) houdt het bij een dubbele camera. Wil je meer weten over de verschillen tussen de nieuwe iPhones? Check dan onderstaande artikelen!

iPhoned op YouTube

Wekelijks plaatsen we een nieuwe video op ons YouTube-kanaal. De ene keer geven we je een handige, praktische tip om alles uit je Apple-apparaten te halen. De andere keer voelen we een nieuw product of een grote software-update aan de tand, zoals de iOS 14 review.

Wil je niets missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Daarnaast houdt iPhoned je dagelijks op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en geruchten in de wereld van Apple. Houd onze website daarom goed in de gaten, download de gratis iPhoned-app voor je iPad of iPhone en schrijf je in voor de dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief.

Meer over het iPhone 12-event

Ging het te snel? Je kunt alles nog eens rustig nalezen in onze artikelen over de aankondigingen. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu