De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video: iPhone 11 vs iPhone 11 Pro, welke moet je kiezen?

Wouter Nijsen
1 november 2019, 13:11
2 min leestijd

De iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max) liggen nu een tijdje in de winkels, maar welk toestel kun je het beste kiezen? In deze video zetten we de iPhones naast elkaar, zodat je de beste keuze kunt maken.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de iPhone 11 vs iPhone 11 Pro-video

Ook in 2019 brengt Apple drie nieuwe iPhones uit en hoewel er daardoor voor iedereen wel een geschikte iPhone is, maakt het de keuze voor een nieuw toestel niet heel makkelijk. De telefoons lijken in veel opzichten op elkaar, maar tussen de iPhone 11 en iPhone 11 Pro zit wel een prijsverschil van honderden euro’s.

Om je te helpen erachter te komen welke iPhone het beste bij je past, bespreken we in onze nieuwste video de belangrijkste verschillen.

Wil je meer weten en alles nog eens rustig nalezen? Check dan onze uitgebreide, geschreven vergelijking tussen de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Daar zetten we ook alle adviesprijzen en specificaties voor je op een rijtje.

Net als vorig jaar liggen de drie 2019 iPhones enorm dicht bij elkaar. Dat maakt de keuze wellicht ook wat gemakkelijker, aangezien het prijsverschil tussen vooral de iPhone 11 en 11 Pro erg groot is. Het zal je budget afhangen of de betere camera, het betere scherm en de iets betere specs voor jou voldoende zijn om 350 euro of meer extra uit te geven aan een iPhone 11 Pro of Pro Max.

Wij verwachten vooral dat fanatieke fotografen deze stap zullen maken en mensen die simpelweg het beste van het beste willen. Voor alle andere gebruikers zal de iPhone 11 meer dan voldoende zijn en is het een mooie stap voorwaarts voor de iPhone.

Abonneer je op het iPhoned YouTube-kanaal

Op het YouTube-kanaal van iPhoned vind je iedere week een nieuwe video, die variëren van snelle tips tot uitgebreide reviews van de nieuwste Apple-producten. Abonneer je op ons kanaal en wij zorgen ervoor dat iedere nieuwe video vanzelf in jouw YouTube-tijdlijn opduikt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu