De iPad is al een wonderlijk staaltje techniek van Apple op zich, maar deze Duitse goochelaar weet er nog een aantal knappe trucs mee uit te halen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Knappe iPad trucs

Simon Pierro is een Duitse goochelaar die pas op bezoek was bij de Amerikaanse talkshow van Ellen DeGeneres. Hij haalde daar wat verbazingwekkende trucs uit de hoge hoed, of liever gezegd: uit de iPad.

In de video hierboven valt te zien hoe Pierro op een levensechte manier objecten uit zijn iPad lijkt te halen. Hij gebruikt zelfs de FaceTime-app om live een glas kokosmelk over een vriend heen te gooien, die duizenden kilometers verderop is.

ipad trucs

Selfie

Later loopt hij het publiek in om een selfie te maken met twee vrouwen in het publiek. Hij loopt terug naar DeGeneres om de foto te laten zien en dan veegt hij de foto naar een fotolijstje wat tussen hen in staat. Een digitaal lijstje, denk je dan waarschijnlijk, maar vervolgens haalt Simon Pierro de fysieke print van de foto eruit.


Dat lijkt magie, maar natuurlijk maakt Pierro gewoon gebruik van simpele trucjes en handige apps. Toch is het een erg geinig filmpje om te zien, want waar tovert hij die objecten nu eigenlijk écht vandaan?

Lees meer over de iPad

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.