De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Video: Goochelaar doet knappe dingen met een iPad

Rutger Otto
20 februari 2015, 16:46
1 min leestijd

De iPad is al een wonderlijk staaltje techniek van Apple op zich, maar deze Duitse goochelaar weet er nog een aantal knappe trucs mee uit te halen.

Lees verder na de advertentie.

Knappe iPad trucs

Simon Pierro is een Duitse goochelaar die pas op bezoek was bij de Amerikaanse talkshow van Ellen DeGeneres. Hij haalde daar wat verbazingwekkende trucs uit de hoge hoed, of liever gezegd: uit de iPad.

In de video hierboven valt te zien hoe Pierro op een levensechte manier objecten uit zijn iPad lijkt te halen. Hij gebruikt zelfs de FaceTime-app om live een glas kokosmelk over een vriend heen te gooien, die duizenden kilometers verderop is.

ipad trucs

Selfie

Later loopt hij het publiek in om een selfie te maken met twee vrouwen in het publiek. Hij loopt terug naar DeGeneres om de foto te laten zien en dan veegt hij de foto naar een fotolijstje wat tussen hen in staat. Een digitaal lijstje, denk je dan waarschijnlijk, maar vervolgens haalt Simon Pierro de fysieke print van de foto eruit.

Dat lijkt magie, maar natuurlijk maakt Pierro gewoon gebruik van simpele trucjes en handige apps. Toch is het een erg geinig filmpje om te zien, want waar tovert hij die objecten nu eigenlijk écht vandaan?

Lees meer over de iPad

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu