Video: zo maken muzikanten muziek met de iPad Air 2

Net voor de start van de jaarlijkse Grammy Awards heeft Apple een nieuwe iPad reclame online gezet die toont hoe de Zweedse zangeres Elliphant en nog enkele andere artiesten muziek maken met de iPad Air 2.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bekijk de iPad reclame

In de iPad reclame is te zien hoe GarageBand wordt gebruikt voor het schrijven van de muziek en iMPC Pro voor het produceren ervan. Ook Serato Remote (voor tijdens het optreden) en Manual Camera (vastleggen van video) passeren de revue. Naar verluidt heeft Apple 2 miljoen dollar betaald voor het spotje.

https://www.youtube.com/watch?v=IkWlxuGxxJg

De grote winnaars tijdens de Grammy Awards 2015 waren Sam Smith (beste nieuwe artiest, beste pop-album, song van het jaar en plaat van het jaar) en Beck (beste rockalbum en album van het jaar). Ook de Nederlandse dj Tiësto won een Grammy, voor zijn remix van het nummer All Of Me van John Legend.

Het laatste nieuws over de iPad

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.