De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Conceptvideo toont hoe de iPad Pro er mogelijk uitziet

Gijs Ettes
2 december 2014, 14:57
1 min leestijd
Conceptvideo toont hoe de iPad Pro er mogelijk uitziet

De geruchten over een grotere en nog krachtigere iPad gaan al een tijdje. Een nieuwe conceptvideo toont hoe de zogenoemde iPad Pro er mogelijk uit gaat zien.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de iPad Pro ‘in actie’

De iPad Pro video werd gepubliceerd op het YouTube-kanaal Canoopsy en toont de 12,2 inch-tablet in vergelijking met een aantal bestaande iPads en iPhones. Qua formaat heeft de grote iPad wat weg van de 13 inch Macbook Pro.

Volgens de laatste geruchten krijgt de iPad Pro geen 12,9, maar een 12,2 inch-scherm. Deze zou bij voorkeur in landschapmodus gebruikt moeten worden, net als het geval bij de Surface Tablet van Microsoft. Net als zijn voorgangers zou de grotere iPad beschikken over TouchID, een tweetal camera’s en een Lightning-connector. Daarnaast zouden er niet twee, maar vier speakers aanwezig zijn. De dikte van het toestel zou rond de 7 millimeter bedragen, maar dit is door Apple uiteraard nog niet bevestigd.

Of en wanneer de iPad Pro (als de tablet überhaupt zo gaat heten) verschijnt is nog niet bekend. Volgens de goed ingevoerde marktanalist Ming-Chi Kuo is de nieuwe tablet uitgesteld tot het tweede kwartaal van 2015, als gevolg van de verzadiging van de tabletmarkt en het beperkte aantal nieuwe tablet-apps.

Zit jij te wachten op een grotere iPad? Laat het ons weten in de comments!

Het laatste nieuws over de iPad

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu