De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

iPad Pro 9.7 videoreview: de 6 grootste verbeteringen

Lars Paijmans
22 april 2016, 20:00
2 min leestijd

Apple kreeg het met de iPad Pro 9.7 voor elkaar om de functies van de grote iPad Pro uit 2015 in het formaat van een iPad Air te stoppen. In deze iPad Pro 9.7 videoreview zetten we de zes belangrijkste vernieuwingen op een rijtje.

De iPad Pro 9.7 doet heel veel dingen tegelijk. Als je er de juiste accessoires voor aanschaft, kun je hem gebruiken als volwaardige tekentablet met de Apple Pencil, of om snel wat tekst te verwerken met behulp van het Smart Keyboard. De krachtigere hardware zorgt ervoor dat de tablet ook tijdens het bewerken van video’s of spelen van games als een zonnetje loopt.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de iPad Pro 9.7 videoreview

Helemaal nieuw is het True Tone-display, een schermtechniek die het scherm van de iPad Pro 9.7 aanpast aan de omgeving. Zoals je hierboven kunt zien, is de tablet ook uitgerust met een uitstekende 12 megapixel-camera. Dit is dezelfde camera die je ook in de iPhone 6S en iPhone SE tegenkomt. In onze geschreven review gaan we dieper in op de mogelijkheden van de camera.

iPad-Pro-Apple-Pencil

In onze iPad Pro 9.7 videoreview zoomen we in op de zes verbeteringen die de tablet doorvoert ten opzichte van de iPad Air. Een belangrijke vergelijking, omdat de Air-serie tot nu toe de 9,7 inch-iPads waren. Wat ons betreft is de iPad Pro 9.7 de beste tablet die Apple ooit maakte, al zul je door het hoge prijskaartje wel bij jezelf na moeten gaan of je al die uitgebreide functies ook echt gaat gebruiken. Voor veel gebruikt voldoet de iPad Air 2 momenteel ook nog prima.

iPad Pro 9.7 review: veelzijdige tablet is niet voor iedereen

Ben je na het bekijken en lezen van de review enthousiast over de iPad Pro 9.7? Dan kun je in onderstaand overzicht gemakkelijk de beste iPad Pro aanbiedingen vinden.

Apple iPad Pro

Apple iPad Pro prijzen vergelijken

Bekijk product

Refurbished

€ 267,99

Bekijken

Lees het laatste nieuws over de iPad Pro

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu