De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

iPad mini 6 videoreview: zo goed is Apples kleinste tablet

Sven Lamers
22 oktober 2021, 15:57
1 min leestijd
YouTube video player

De iPad mini 6 is de kleinste tablet die Apple ooit heeft gemaakt. Of het formaat een nadeel is of juist een voordeel? Dat zie je in onze iPad mini 6 videoreview.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk onze iPad mini 6 videoreview

iPhoned-redacteur Piet Jan heeft de nieuwe iPad mini de afgelopen weken uitgebreid getest en deelt zijn bevindingen in deze video. Volgens hem is het de beste tablet voor ‘erbij’, als je al een grotere tablet hebt of gewoon een aanvulling op je compacte MacBook wil. Tegelijkertijd is het scherm voor sommige taken bijna te klein.

iPad mini (2021): de tofste features op een rijtje

Dat merk je vooral bij creatieve apps zoals iMovie en Procreate. Bij eerstgenoemde zijn de kaders best klein en moet je behoorlijk veel scrollen, bij laatstgenoemde verlang je naar iets meer schermoppervlak voor het tekenen.

Lijkt je zo’n iPad mini 2021 wel wat? Je krijgt dan als het ware een kleinere iPad Air, want daar lijkt de mini qua design enorm op. Wil je meer weten over de iPad mini 6? Lees dan vooral onze uitgebreide iPad mini 6 review.

Volg ons op YouTube

Qua formaat lijkt de iPad mini 6 al bijna in de buurt van de iPhone 13 Pro Max. Daar hebben we ook al een uitgebreide videoreview van op het YouTube-kanaal van iPhone. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal.

Naast reviews over de nieuwste iPhones, delen we er ook handige tips om alles uit je Apple-apparaten te halen. Je kunt ons ook volgen via Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, de nieuwsbrief en natuurlijk via de site.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu