De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Video: Bekijk onze videoreview van de iPad Air 2019

Lars Paijmans
10 mei 2019, 13:05
2 min leestijd

Vorige week kon je onze uitgebreide review van de iPad Air 2019 al lezen. Kom vandaag nog meer te weten en bekijk onze minstens zo uitgebreide videoreview.

Bekijk onze iPad Air 2019 videoreview

Met de iPad Air 2019 vult Apple een belangrijk gat dat lange tijd in de line-up van Apples tablet aanwezig was. Tot voorheen had je de keuze uit de instap-iPad 2018 en veel duurdere iPad Pro. Met de iPad Air 2019 is er nu een fijne tussenweg op het gebied van prestaties en prijs.

Iedere week verschijnt er een nieuwe video op ons YouTube-kanaal, van tips om meer uit je iPhone tot reviews, prijsvragen en nog veel meer. Abonneer je even en geef ook een duimpje omhoog als je meer van dit soort video’s van ons wil zien.

Check ook onze geschreven review

Ben je op zoek naar meer informatie over de iPad Air 2019? Neem dan ook eens een kijkje in onze geschreven review, met meer informatie over alle verbeteringen en nieuwe functies. Hieronder staat alvast de conclusie.

De iPad Air (2019) vult een belangrijk gat in Apples line-up, en doet dat op een uitstekende manier. Het grote en mooie scherm, de vlotte hardware en uitstekende accuduur zijn duidelijk de grootste pluspunten en zorgen ervoor dat de iPad jaren mee kan. Apple heeft weinig moeite gestoken in het design, maar het ontwerp van deze Air (2019) met de iets dunnere schermranden is nog altijd beter dan dat van de goedkopere iPad.

Zoek je de goedkoopste iPad en vind je het niet erg om te werken met een minder goed scherm en hardware die langzaam verouderd begint te raken? Dan is de iPad (2018) nog steeds een prima keuze. Maar wil je iets meer en een tablet die echt nog jaren vooruit kan, dan kunnen we de iPad Air (2019) aanraden. Dit is de tablet die voor de meeste mensen de beste keuze is.

→ Lees de uitgebreide iPad Air 2019 review

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu