De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Dit zijn alle nieuwe emoji in iOS 9.1

Gijs Ettes
23 oktober 2015, 10:01
1 min leestijd

Apple rolde deze week de nieuwe versie van iOS uit. Versie 9.1 bevat een groot aantal bugfixes en maar liefst 150 nieuwe emoji. In deze video vind je ze allemaal op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de iOS 9.1 emoji

Onder de iOS 9.1 emoji bevinden zich onder meer plaatjes van een middelvinger (in verschillende huidskleuren), taco, burrito en eenhoorn. Daarnaast kun je nu een spinneweb, klavertjevier of medaille gebruiken om je gesprekken op te leuken. Ook bevat iOS 9.1 veel nieuwe handgebaren, smileys, dieren, etenswaren en objecten die je kunt gebruiken.

ios 9.1 emoji

Naast emoji zorgt de update ervoor dat de camera van de iPhone 6S (Plus) stopt met het opnemen van Live Foto’s als het toestel naar beneden wordt gehaald. Zo wordt voorkomen dat de bewegende foto ook beelden van de grond bevat.

Verder maakt een nieuwe optie voor de Berichten-app het mogelijk om foto’s bij contactpersonen uit te schakelen. iOS 9.1 voert tevens een groot aantal bugfixes en andere verbeteringen door die Apples besturingssysteem verder verbeteren. Je kunt iOS 9.1 downloaden door op je iPhone, iPad of iPod touch naar ‘Instellingen > Algemeen > Software-update’ te gaan, waarna de update automatisch verschijnt.

Lees het laatste nieuws over iOS 9

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu