Video: zo ziet iOS 8 eruit op een iPhone 6

De iPhone 6 wordt groter dan zijn voorgangers; dat is één ding dat vaststaat. Tijdens de afgelopen WWDC deed Apple weliswaar niet het nieuwe toestel, maar wel iOS 8 uit de doeken. Op YouTube is nu een video verschenen die toont hoe iOS 8 op de iPhone 6 eruit zou kunnen zien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iOS 8 op de iPhone 6

Onderstaande video toont iOS 8 op de iPhone 6, al hebben we hier natuurlijk wel te maken met een dummytoestel. De maker van het filmpje heeft montagesoftware gebruikt om een schermopname op het beeld van de nieuwe iPhone te tonen. De dummy heeft een schermgrootte van 4,7 inch, al verschijnt er waarschijnlijk ook nog een grotere variant met een 5,5 inch-scherm.

Lees meer over de iPhone 6

Hieronder lees je het laatste nieuws met betrekking tot de iPhone 6. Alle geruchten, foto’s en video’s omtrent het toestel vind je op de iPhone 6-toestelpagina.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.