Conceptvideo iOS 8 toont interessante vernieuwingen

Geruchten gaan dat we tijdens de WWDC, de ontwikkelaarsconferentie van Apple die plaatsvindt van 2 tot en met 6 juni, kennis gaan maken met iOS 8. Dat er nog geen officiële informatie over de nieuwe versie van het mobiele besturingssysteem bekend is, weerhoudt ontwerpers er niet van om conceptvideo’s te maken. De meest recente iOS 8 conceptvideo toont een verbeterd controlecentrum dat sneller toegang geeft tot wifi- en bluetoothinstellingen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Verder toont de iOS 8 conceptvideo widgets en albumhoezen in het controlecentrum. Andere interessante vernieuwingen die worden voorgesteld, hebben betrekking op de grootte en weergave van pictogrammen, de zoekfunctie en Siri. Deze digitale assistent die is ingebouwd in iOS, is vooralsnog alleen in het Engels te gebruiken.

Lees meer over iOS 8

Check voor meer informatie onze iOS 8-overzichtspagina. Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot deze softwareversie.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.