Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Video: de 7 belangrijkste iOS 15-verbeteringen op een rij

Lars Paijmans
10 juni 2021, 13:00
1 min leestijd
YouTube video player

De WWDC-keynote zit erop, dus is het tijd om alles wat iOS 15 te bieden heeft op een rijtje te zetten. In deze video bespreken we de belangrijkste iOS 15-functies.

Lees verder na de advertentie.

iOS 15 functies: bekijk onze video

Juni is ieder jaar een spannende maand voor iPhone-liefhebbers. Het bedrijf onthult dan traditiegetrouw de nieuwste versie van iOS, inclusief alle nieuwe functies die in het najaar naar de iPhone komen.

Ook dit jaar heeft Apple weer een flinke lijst aan nieuwe functies in iOS 15 gepropt. Wij nemen de belangrijkste met je door in deze video: van de verbeterde FaceTime-functies tot notificaties, AirPods en wat er allemaal verandert op het gebied van privacy.

iOS 15: deze 7 nieuwe functies komen dit najaar naar je iPhone

Meer video’s? Abonneer op ons YouTubekanaal!

Je kent iPhoned van onze website, maar we zijn ook heel actief op YouTube. Wekelijks plaatsen we een nieuwe video op ons kanaal.

De ene keer voelen we een product aan de tand en andere keren staan we stil bij handige tips. Vind je onze video’s leuk? Vergeet ze dan geen duimpje omhoog te geven: hiermee help je ons enorm. Ook abonneren op ons YouTube-kanaal wordt gewaardeerd! Tot volgende video.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu