De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Video van de week: kun je niet wennen aan Safari in iOS 15? Zo ga je terug!

Piet-Jan Lentjes
26 november 2021, 14:59
2 min leestijd
Video van de week: kun je niet wennen aan Safari in iOS 15? Zo ga je terug!

iOS 15 is al een tijdje uit en het is best een fijne update, maar aan één vernieuwing kunnen we niet wennen. Want waarom moet die adresbalk nou onderaan het scherm staan? Vind je dit ook irritant? Dan hebben we goed nieuws, want in deze video laten we zien hoe je in iOS 15 de zoekbalk van Safari weer naar boven kunt terugzetten.

Lees verder na de advertentie.

iOS 15: zoekbalk van Safari terugzetten

Apple brengt regelmatig updates uit voor iOS, het besturingssysteem van de iPhone. In deze updates zitten vaak nieuwe functies, worden er bugs verholpen of grote veiligheidslekken gedicht.

Soms worden er in deze updates ook aanpassingen gedaan aan bekende programma’s. Een verandering die meteen opviel was de aanpassing aan Safari. De adresbalk staat nu standaard onderaan het scherm. In deze video laat redacteur Sven zien hoe je de adresbalk weer naar boven haalt.

Liever een geschreven handleiding? In het iOS 15-trucs artikel staat beschreven hoe je de adresbalk snel kan terugzetten. Daarnaast is het ook mogelijk om de zoekbalk in Safari weer helemaal terug te zetten. Hoe je dat doet lees je in het artikel Safari is in iOS 15 compleet anders: zo zet je het terug.

Kun je niet wennen aan Safari in iOS 15? Zo ga je terug!

Meer over iOS

Wil je meer weten over wat er allemaal nieuw is in de laatste grote release van iOS? Bekijk dan onze review van iOS 15. Of wil je juist weten wat in de volgende iOS-versie op je staat te wachten? Check dan ons artikel over iOS 15.2.

Volg ons op YouTube

We plaatsen regelmatig een nieuwe video’s op ons YouTube-kanaal. Je vindt hier reviews, tips en handige trucs om nét iets meer uit je iPhoneiPad of Mac te halen. 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe video’s? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Vergeet niet om de video’s een duimpje omhoog te geven: daar help je ons namelijk enorm mee. Bedankt voor het kijken!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu