De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Video: Deze kleine iOS 15-functies besprak Apple niet

Lars Paijmans
17 juni 2021, 9:00
1 min leestijd
YouTube video player

iOS 15 verschijnt dit najaar, maar wij hebben de bèta inmiddels draaien. Deze kleine functies besprak Apple niet, maar zijn zeker de moeite waard.

Lees verder na de advertentie.

Video: kleine iOS 15-functies

Met de introductie van iOS 15 heeft de redactie van iPhoned weer genoeg nieuws om uit te proberen. De eerste ontwikkelaarsbèta hebben we al een tijdje draaien, waardoor we al heel wat kleine verbeteringen hebben ontdekt die Apple niet tijdens de WWDC-keynote besprak.

Net zoals voorgaande jaren introduceert het bedrijf zoveel kleine verbeteringen dat ze niet alles konden noemen. Des te interessanter voor ons om de update tot op de bodem uit te pluizen dus.

In onze video van de week bekijken we de meest opvallende kleine verbeteringen die iOS 15 te bieden heeft. Van de mogelijkheid om dezelfde app meerdere malen op je homescreen te zetten tot het verbergen van foto’s van je ex in de Foto’s-app: de iPhone-update van 2021 heeft meer te bieden dan je misschien op het eerste gezicht dacht.

Ben je na het kijken van de video op zoek naar meer kleine verbeteringen? In een handig overzicht hebben we zelfs de kleinste verbetering voor je uitgelegd.

Deze kleine iOS 15 functies kende je nog niet

Meer video’s? Abonneer op ons YouTubekanaal!

Je kent iPhoned van onze website, maar we zijn ook heel actief op YouTube. Wekelijks plaatsen we een nieuwe video op ons kanaal.

De ene keer voelen we een product aan de tand en andere keren staan we stil bij handige tips. Vind je onze video’s leuk? Vergeet ze dan geen duimpje omhoog te geven: hiermee help je ons enorm. Ook abonneren op ons YouTube-kanaal wordt gewaardeerd! Tot volgende video.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu