De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

iOS 14 videoreview: de 7 grootste voor- en nadelen na maanden testen

Lars Paijmans
25 september 2020, 19:30
1 min leestijd

In onze video van de week uitgebreid aandacht voor iOS 14. Na maanden testen van de bèta is het nu tijd voor onze definitieve review.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk onze iOS 14 videoreview

Vorige week kon je hem al lezen, vanaf vandaag kun je hem ook bekijken: onze uitgebreide review van iOS 14. Ieder jaar brengt Apple een grote software-update uit voor de iPhone en dat is in 2020 ook zeker het geval.

Onder meer met de introductie van Widgets en de nieuwe App Bibliotheek valt er genoeg nieuws te beleven als je deze update op je toestel zet. Maar iOS 14 gaat verder dan dat. Naast de visuele aanpassingen is de software op je iPhone namelijk een stuk strenger geworden op het gebied van privacy, waar jij als gebruiker zelf weinig voor hoeft te doen.

Maar het zijn niet enkel voordelen, door gekke bugs en sommige beperkingen is iOS 14 lang geen perfecte update. In onderstaande video zetten we alles overzichtelijk voor je op een rijtje in een uitgebreide review.

iOS 14 review: de 7 grootste voor- en nadelen na maanden testen!

Volg iPhoned op YouTube

Op ons YouTube-kanaal vind je iedere week een nieuwe video. Meestal op vrijdag, maar deze week iets eerder. Door je te abonneren en op het bel-icoontje te klikken, krijg je een melding zodra we een nieuwe video gepubliceerd hebben.

We gaan de komende tijd uiteraard aan de slag met alle software-updates die zojuist zijn verschenen en met de Apple Watch Series 6, SE en nieuwe iPads. Natuurlijk kijken we ook nog steeds uit naar de iPhone 12-modellen, die vroeg of laat toch aangekondigd zullen worden. Daarover gesproken: je maakt nog steeds kans om een iPhone 12 Pro te winnen! Check snel hoe je mee kunt doen om kans te maken op deze toffe prijs.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu