De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Video van de week: Geef je homescreen een make-over met iOS 14

Dilara Isik
2 oktober 2020, 13:01
2 min leestijd

Met iOS 14 krijg je veel meer vrijheid om je homescreen precies zo in te delen zoals jij dat wil. In onze nieuwste video nemen we stap voor stap met je door hoe je dat doet.

Lees verder na de advertentie.

Video: Geef je homescreen een make-over in iOS 14

Ben je toe aan wat verandering in je homescreen? Dat komt goed uit, want de iOS 14-update zorgt ervoor dat je je thuisscherm een make-over kan geven. Zo kun je apps en pagina’s verbergen en widgets toevoegen. Het is zelfs mogelijk om widgets te personaliseren.

Als klap op de vuurpijl kun je ook je eigen app-iconen maken. Sinds de update maken iPhone-gebruikers de meest creatieve thuisschermen. In onze nieuwe video laten we zien hoe je zelf aan de slag kunt gaan.

iOS 14: geef je homescreen een make-over met widgets, app-iconen en meer!

In de video hierboven laten we stap voor stap zien hoe je je ‘gewone’ thuisscherm een compleet nieuw uiterlijk geeft. We laten zien hoe je pagina’s verbergt en apps die je niet regelmatig gebruikt naar de app-bibliotheek verplaatst.

Daarnaast laten we zien hoe je widgets en widgetstapels toevoegt, en hoe je deze kunt personaliseren. Als laatste laten we zien hoe je eigen afbeeldingen kunt gebruiken als app-icoon voor al je favoriete apps.

→ Liever lezen? Check dan onze iOS 14 homescreen-gids

iPhoned op YouTube

Wekelijks plaatsen we een nieuwe video op ons YouTube-kanaal. De ene keer geven we je een handige, praktische tip om alles uit je Apple-apparaten te halen. De andere keer voelen we een nieuw product of een nieuwe update aan de tand, zoals de iOS 14-review.

Wil je niets missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal. Daarnaast houdt iPhoned je dagelijks op de hoogte van alle nieuwtjes, ontwikkelingen en geruchten in de wereld van Apple. Houd onze website daarom goed in de gaten, download de gratis iPhoned-app voor je iPad of iPhone en schrijf je in voor de dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu