De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Video: Deze 8 verborgen functies in iOS 13 zijn de moeite waard

Florence Peeters
21 juni 2019, 14:55
2 min leestijd

Een donkere modus en vernieuwde apps zijn fijne verbeteringen aan iOS 13, maar de update zit ook vol met kleinere functies die het leven makkelijker maken. In deze video ontdek je de beste verborgen functies uit iOS 13.

Video: de verborgen functies van iOS 13

Stukje bij beetje ontdekken we steeds meer van wat er in de iOS 13-update zit, die dit najaar verschijnt voor de iPhone en iPad. In de iOS 13 preview gaven we al een uitgebreid voorproefje van de belangrijkste nieuwe functies en verbeteringen. Bekijk de video hieronder om erachter te komen welke subtiele verbeteringen er nog meer in iOS 13 te vinden zijn.

Deze 8 verborgen iOS 13-functies zijn de moeite waard

Toch is dit niet alles. Zo introduceert Apple ook geoptimaliseerd opladen, wat de levensduur van je accu aanzienlijk verbetert. Je iPhone of iPad leert dan van je dagelijkse oplaadroutine. Zo wacht het bijvoorbeeld tot vlak voordat je wekker gaat met het opladen van 80 naar 100 procent, om de accu in de beste conditie te houden.

Of wat dacht je van ondersteuning voor PlayStation en Xbox-controllers, waardoor je zowel op je iPhone, iPad als Apple TV met je favoriete controller games kunt spelen. Bekijk ons overzicht van de 16 beste kleine iOS 13-functies om ze allemaal te checken. Of lees hoe de Foto’s-app je helpt om straks nog betere foto’s te maken, bewerken én deze makkelijker kan terugvinden.

Binnenkort publieke bèta’s

Naast iOS 13 brengt Apple dit jaar voor het eerst ook speciale software voor de iPad uit, namelijk iPadOS. In deze update zitten verschillende verbeteringen die ervoor moeten zorgen dat multitasken nog beter gaat en de iPad nog dichterbij de Mac komt te staan. Beide updates komen in september officieel uit, maar begin juli verschijnen al de eerste publieke bètaversies.

Lees meer over iOS 13

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu