De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Video: iOS 11 concept toont Dark Mode, 3D Touch Bedieningspaneel en meer

Lars Paijmans
8 maart 2017, 12:33
2 min leestijd

Nu Apple WWDC 2017 officieel heeft aangekondigd, kunnen we ons gaan verheugen op iOS 11. Een conceptmaker geeft ons alvast een indrukwekkend voorproefje met dit iOS 11 concept.

Lees verder na de advertentie.

Video toont iOS 11 concept met Dark Mode en meer

De Poolse Jacek Zięba laat in een video het iOS 11 concept tot leven komen. De Dark Mode steelt de show, een donkere versie van iOS die je handmatig kunt activeren. Vorig jaar leek het er even op dat iOS 10 deze donkere modus zou introduceren. Hierdoor staat een iOS Dark Mode nog steeds hoog op het verlanglijstje van veel iPhone- en iPad-gebruikers. Het iOS 11 concept gaat naast dit stijlvolle grijszwarte tintje echter nog een flinke stap verder.

iOS 11 concept

Zo zien we hoe meerdere gebruikersaccount op iOS kunnen werken. Een nieuwe balk op het vergrendelscherm laat je snel wisselen tussen accounts, net zoals je dit op de Mac doet. Mogelijk een handige functie voor iPad Pro-eigenaren die de tablet als laptopvervanger benutten. Ook krijgen we te zien hoe groepsgesprekken met FaceTime kunnen werken. In januari dook een gerucht op dat Apple aan deze functie zou werken voor iOS 11, maar sindsdien werd stil.

Meer kleine details

Wat andere kleine details die van pas kunnen komen zijn een rotatievergrendeling puur voor het bekijken van video’s en een nieuwe volume-indicator die minder prominent in beeld verschijnt. Een splitscreen modus laat je daarnaast meerdere apps tegelijk op je iPhone gebruiken en als het aan de conceptmaker ligt krijgt Siri een nog prominentere plaats met de nieuwe update.

Naast Dark Mode keert ook het populaire aanpasbare Bedieningspaneel terug in het iOS 11 concept. Op 5 juni krijgen we te zien hoe dicht het concept van Jacek Zięba bij de daadwerkelijke iOS 11-update zit. Dan onthult Apple tijdens de opening van WWDC 2017 de nieuwe iOS-update op een keynote.

Lees het laatste nieuws over iOS 11

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu