Hilarische video stelt iPhone 6 voor als hotdog

Dat we afgelopen weken de nodige iPhone 6 geruchten voorbij hebben zien komen, is wellicht een understatement. Een nieuwe iPhone 6 video neemt de berichtgeving rondom het Apple-toestel op een hilarische manier op de hak.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bekijk de ‘iPhone 6 video’

Ook wij hebben de afgelopen tijd regelmatig bericht over geruchten met betrekking tot de iPhone 6. Denk aan alle dummy’s, hardware en berichten met betrekking tot het scherm en de grootte ervan die zijn uitgelekt. Het ene gerucht was betrouwbaarder dan het andere, maar zo’n twee weken voor de release van de smartphone kunnen we zeggen dat we een redelijk goed beeld hebben van wat we kunnen verwachten.

Komiek Joey Romaine van het YouTube-kanaal Second City Network lift ongegeneerd mee op de ‘buzz’ rondom de iPhone 6, maar doet dat wel op zijn eigen, humoristische manier. Onderstaande spoof heeft nog het meeste weg van de vele iPhone 6 vergelijkingsvideo’s die rondzwerven op het web.

Lees meer over de iPhone 6

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.