De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Video van de week: Face ID of Touch ID werkt niet? Zo los je het op

Dilara Isik
19 juni 2020, 19:22
1 min leestijd

Werkt Face ID of Touch ID niet? Dat is natuurlijk heel lastig. Face ID en Touch ID zijn handige manieren van de iPhone om het apparaat te ontgrendelen. In onze nieuwste video laten we zien hoe je dat oplost.

Video: Face ID en Touch ID werkt niet

Touch ID zit op de iPhone 8 en ouder, maar is ook terug te vinden op de nieuwe iPhone SE 2020. Heb je een iPhone X of nieuwer, dan gebruik je waarschijnlijk Face ID om je iPhone te ontgrendelen.

Heb je last van een haperende of niet-werkende vinderafdrukscanner op je iPhone, iPad of MacBook Pro? Of werkt gezichtsherkenning niet goed? Wij laten zien wat je kan doen om problemen met Face ID en Touch ID makkelijk te verhelpen.

Face ID of Touch ID werkt niet? Zo los je het op!

In bovenstaande video laten we stap voor stap zien hoe je een harde reset uitvoert door Face ID of Touch ID opnieuw in te stellen. Ook is het belangrijk om de sensor niet te bedekken met een screenprotector of hoesje. Zodra Face ID of Touch ID opnieuw is ingesteld, zou het ontgrendelen van je iPhone zonder problemen moeten gaan.

Volg iPhoned op YouTube

Op ons YouTube-kanaal plaatsen we wekelijks een nieuwe video. De ene keer geven we je handige, praktische tips om meer uit je Apple-apparaten te halen, terwijl we de andere keer nieuwe producten reviewen. Ook leggen we ingewikkelde zaken uit, zoals 5G. In onze vorige video deelden we onze verwachtingen van het aankomende ontwikkelaars-event van Apple: WWDC. Abonneer op ons kanaal om geen enkele video te missen!

Houd iPhoned goed in de gaten, dan ben je als eerste op de hoogte van de laatste geruchten en nieuwe informatie. Dat kan via de website, onze iPhoned-app en dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu