De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Eindejaarsvideo 2018: terugblik, vooruitblik en onze favoriete Apple-producten

Wouter Nijsen
28 december 2018, 20:14
1 min leestijd

2018 was een wat gek jaar voor Apple, en daarom blikken we in onze eindejaarsvideo uitgebreid terug. Ook kijken we vooruit naar 2019 en bespreken we onze top 3 favoriete Apple-producten die dit jaar zijn uitgekomen.

De iPhoned-eindejaarsvideo van 2018

Het jaar zit er weer bijna op, maar niet voordat we afsluiten met een uitgebreid jaaroverzicht. Wat waren de belangrijkste ontwikkelingen in 2018, en welke producten en software-updates heeft Apple allemaal uitgebracht? Lars bespreekt het in deze extra lange video met je. Ook kijken we vooruit naar 2019, want wat zou Apple van plan zijn met de iPhones en alle andere apparaten?

Tot slot zetten we onze drie favoriete Apple-producten op een rijtje. Opvallend genoeg zit er dit jaar geen nieuwe iPhone bij, maar kiezen we een drietal dat wat ons betreft nog net iets toffer is. Meer weten over de besproken producten? Check dan ook de losse videoreviews hieronder! Houd de website de komende dagen in de gaten voor een geschreven terugblik, waarin we dieper ingaan op het jaar van Apple.

3. MacBook Air 2018

2. iOS 12

1. Apple Watch Series 4

Volg iPhoned op YouTube!

Op ons YouTube-kanaal publiceren we wekelijks een nieuwe video, en natuurlijk gaan we ook in 2019 van toffe filmpjes voorzien! Van reviews van de nieuwste Apple-producten tot tips waarmee je alles uit je Apple-apparaten haalt. Vergeet je dus niet te abonneren op ons kanaal en geef een duimpje omhoog bij onze nieuwste video als je meer van dit soort filmpjes van ons wil zien. Tot volgend jaar!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu