Video: Bekijk nu onze Disney Plus videoreview

25 oktober 2019, 13:07
1 min leestijd

Misschien kijk je al een paar weken naar het aanbod van Disney Plus, maar ga je ook voor de dienst betalen als de proefperiode voorbij is? Wij helpen je met kiezen in deze Disney Plus videoreview.

Disney Plus videoreview

Met Netflix, HBO, Videoland, Disney Plus en straks ook Apple TV Plus is de strijd om je tv in 2019 pas echt losgebarsten. Met maar 24 uur in een dag en het feit dat al deze diensten een betaald abonnement vragen, zul je keuzes moeten maken. Wij helpen je op weg met onze review van Disney Plus, die je nu ook als videoreview kunt bekijken.

Conclusie Disney Plus review

Disney Plus verrast met een complete app en een zeer compleet archief aan films en series. Er is zoveel leuks te zien, dat het haast overweldigend is. Maar dit archief is natuurlijk gelimiteerd. De echte test voor Disney Plus is de originele content waarmee Disney op 12 november mee begint. Als dat goed genoeg is, verdient Disney Plus een blijvend plekje naast Netflix.

Lees verder in de volledige geschreven review

Abonneer je op het iPhoned YouTube-kanaal

Op het YouTube-kanaal van iPhoned vind je iedere week een nieuwe video, die variëren van snelle tips tot uitgebreide reviews van de nieuwste Apple-producten. Abonneer je op ons kanaal en wij zorgen ervoor dat iedere nieuwe video vanzelf in jouw YouTube-tijdlijn opduikt.

Lees meer over Disney Plus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu