Deze iPhone 6 conceptvideo toont een stijlvol toestel met unibody

De nieuwe iPhone wordt waarschijnlijk in september van dit jaar aangekondigd, maar af en toen duiken er al conceptvideo’s op. Ontwerper Joel Velasquez maakte tot nu toe de mooi de mooiste, hoewel het ontwerp waarschijnlijk niet haalbaar is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Op de WWDC van Apple vorige week presenteerde het bedrijf alleen maar software, van iOS 8 tot OS X 10.10. Mensen die vol verwachting naar een nieuwe iPhone uitkeken, moeten wachten tot september, wanneer Apple naar alle waarschijnlijkheid de opvolger op vlaggenschip iPhone 5S presenteert.

iPhone 6 geruchten

Ondertussen draait de geruchtenmolen nog steeds. Krijgt de iPhone 6 afgeronde hoeken en een achterkant die uit één stuk wordt vervaardigd? Of komen er toch plastic onderbrekingen in de achterkant omdat anders de antenne niet werkt?

Hoewel de meeste ‘lekkers’ van Apple materiaal neigen naar het laatste, trekt designer Joel Velasquez daar niets van aan. Hij maakt een iPhone 6 conceptvideo waarin het vermeende toestel er prachtig uitziet: een achterkant uit één stuk metaal, iets afgerond aan de hoeken en met een dikte van slechts 6,8 millimeter is het toestel lekker dun. Aan de voorkant loopt het scherm ver door tot de randen. De volumeknoppen aan de zijkanten zijn in de iPhone 6 conceptvideo rechthoekig in plaats van rond. De aan/uit-knop verhuist van de bovenkant naar de zijkant.

Aangekondigd in september

Naar verwachting komt de iPhone 6 gelijk met iOS 8 uit. Analisten denken dat eerst een iPhone 6 model met een 4,7 inch scherm op de markt komt, en dat een 5,5 inch iPhone 6 later volgt.

Lees meer iPhone 6 nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.