Bergbeklimmer riskeert leven om verloren iPhone terug te bezorgen

De Franse klimmer David Laffargue vond onlangs bij het bedwingen van een berg de iPhone 5 van ene Chelsea. In dit grappige filmpje laat hij ziet dat dit nog niet zo gemakkelijk was.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Er zijn waarschijnlijk weinig mensen die zich meer moeite hebben gedaan dan David om een verloren iPhone terug te bezorgen bij de rechtmatige eigenaar. De Fransoos zag de smartphone op een bergklif liggen, besloot naar beneden te abseilen om hem op te pikken en plaatste vervolgens onderstaande oproep op YouTube.

En met succes: kort na het plaatsen van de video reageerde de vriend van Chelsea in de commentsectie. De iPhone is inmiddels onderweg naar de VS, waar het meisje woont. Ben je jouw iPhone kwijtgeraakt? Check dan onze 5 tips voor het terugvinden van een verloren iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.