Video: je iPhone kan straks meten of je adem stinkt

Heb jij zo je twijfels over de geur van je adem, dan biedt de Breathometer Mint uitkomst. Met dit apparaatje, dat samenwerkt met een iOS-app, meet je of je adem stinkt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Check je adem en hydratatie

Of de Breathometer Mint op de markt komt, is afhankelijk van het succes van de crowdfundingactie die is gestart op Indiegogo. Daar kun je de gadget reserveren vanaf 99 dollar, met een verwachte verzenddatum in augustus. Met de Mint kun je onder meer de hoeveelheid zwavel in je adem meten en checken hoe het zit met je hydratatie. De resultaten zijn te koppelen met Apple’s Gezondheids-app die standaard is ingebouwd in iOS 8.

Bovenstaande video geeft een indruk van de werking van de Breathometer Mint. Op de Indiegogo-pagina lees je meer over het apparaat en kun je het project ondersteunen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.