De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Bekijk: beelden van de nieuwe iPhone 6 dummy

Rutger Otto
26 mei 2014, 8:52
1 min leestijd
Bekijk: beelden van de nieuwe iPhone 6 dummy

Bekend Apple-lekker Sonny Dickson presenteerde vorige week zijn iPhone 6 dummy in maar liefst 51 foto’s. YouTuber Marques Browniee heeft de dummy in handen en bespreekt een aantal vernieuwingen van de iPhone 6 in een video.

Lees verder na de advertentie.

Een iPhone 6 mockup uit handen van de Australische Sonny Dickson is interessant, omdat hij vaak de juiste voorspellingen maakt als het gaat om keuzes die Apple voor haar nieuwe producten maakt. Zo kondigde hij de iPhone 5C, de champagnegouden iPhone 5S en de behuizingen van de iPad 5 en iPad Mini 2 al aan voordat Apple daartoe de kans kreeg.

In onderstaande video bespreekt YouTuber Marques Browniee de iPhone 6 dummy van Sonny Dickson. Hij licht een aantal veranderingen toe.

The iPhone 6 Model!

Groter scherm, grotere behuizing

Interessant is dat de iPhone 6 vermoedelijk een groter scherm krijgt, dat eveneens in de dummy is te zien. Maar niet alleen het scherm wordt groter, ook de schermranden van het toestel groeien mee. Browniee vergelijkt de dummy in zijn video met een Moto X, een toestel dat hetzelfde 4,7-inch formaat heeft. Dat toestel oogt veel compacter omdat de schermranden kleiner zijn. De iPhone heeft daarbij ruimte nodig voor een homeknop met vingerafdrukscanner.

Hij mag dan groot zijn, de iPhone 6 dummy is wel heel dun. Slechts zes millimeter, om precies te zijn. Volgens de mockup krijgt de nieuwe iPhone een metalen behuizing uit één stuk, zoals de HTC One M8 dat ook heeft, waar de dummy overigens behoorlijk op lijkt.

Lees ons iPhone 6 overzichtsartikel met alles wat je moet weten over het Apple-toestel!

Het laatste iPhone 6 nieuws

Je vindt hieronder de laatste nieuwsberichten die over de iPhone 6 gaan. Kun je niet wachten op het nieuwe toestel? Check dan onze pagina met de beste iPhone aanbiedingen van dit moment.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu