De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Video: Bekijk onze videoreview van de Apple Watch Series 5

Lars Paijmans
18 oktober 2019, 16:55
2 min leestijd

De Apple Watch Series 5 is een verbeterde versie van de Series 4, waardoor de beste smartwatch nog een beetje beter wordt. Bekijk nu onze Apple Watch Series 5 videoreview.

Apple Watch Series 5 videoreview

Een tijdje terug kon je op iPhoned al onze geschreven review van de nieuwste Apple Watch lezen. Apple doet het dit jaar rustig aan wat grote aanpassingen betreft, al is de introductie van het always on-display wel een vernieuwing waar we nu al niet meer zonder willen.

In onze videoreview van de Series 5 zetten we de belangrijkste verbeteringen en veranderingen op een rijtje, laten we zien wat het horloge te bieden heeft voor mensen die nog nooit een Apple Watch gebruikt hebben en geven we een koopadvies. Zo ben je in iets meer dan drie minuten weer helemaal op de hoogte van wat de Apple Watch in 2019 en een groot deel van 2020 te bieden heeft.

Conclusie Apple Watch Series 5 review

De toevoeging van een always on-scherm is een verbetering waar we al sinds de eerste Apple Watch op hebben gewacht, maar voor de rest is er opvallend weinig echt nieuw in de Series 5. De realiteit is dat Apple dit ook niet hoeft te doen: de Apple Watch is praktisch de enige noemenswaardige smartwatch op de markt, met uitzondering van fitnesstrackers. Wil je een smartwatch en heb je een iPhone, dan is de Apple Watch al jaren de beste keuze. De Watch Series 5 maakt die keuze nog iets beter en dat zal ongetwijfeld tot aan de Series 6 volgend jaar zo blijven.

Lees verder in de volledige geschreven review

Apple Watch Series 5 kopen

Ben je na het kijken van deze review overtuigd en wil je ook een Apple Watch Series 5 kopen? Check dan onze prijsvergelijker voor de beste deals van het moment en filter precies op het model waar jij naar op zoek bent.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu