De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Video: Dit verwachten we van de Apple Watch Series 5

Lars Paijmans
16 augustus 2019, 15:04
1 min leestijd

Het duurt nu echt niet lang meer tot Tim Cook het podium van het Steve Jobs Theater oploopt en daar de grootste keynote van het jaar begint. Hoog tijd dus voor onze Apple Watch Series 5 verwachtingen video!

Apple Watch Series 5-verwachtingen video

Er is nog relatief weinig bekend over de nieuwe Apple Watch, maar het lijkt er toch op dat Apple volgende maand een nieuw model uit de doeken doet. Tijdens dit evenement zullen op de eerste plaats de iPhone 11, iPhone 11 Pro, 11 Pro Max de show stelen, maar ook de Apple Watch heeft door de jaren heen een flinke groep aan trouwe fans verzameld.

De nieuwe Apple Watch zal in ieder geval geen nieuw design krijgen, daarvoor is het vernieuwde ontwerp met het voorkantvullende scherm van de Apple Watch Series 4 nog te nieuw. Reken dus vooral op aanpassingen aan de binnenkant, zoals een betere accu en een chip die apps nog soepeler laat lopen.

Een slaapmonitor in de Apple Watch?

Ook zou Apple wederom investeren in de gezondheidsfuncties van de Watch, met mogelijk de toevoeging van een slaapsensor. Deze meet nauwkeurig hoe goed (of slecht) je nachtrust is en geeft hier zodra je wakker wordt een rapportje van. Check ook ons uitgebreide geschreven artikel met onze Apple Watch Series 5 verwachtingen.

Op het YouTubekanaal van iPhoned vind je iedere week een nieuwe video, die variëren van snelle tips tot uitgebreide reviews van de nieuwste Apple-producten. Abonneer je op ons kanaal en wij zorgen ervoor dat iedere nieuwe video vanzelf in jouw YouTube-tijdlijn opduikt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu