Video: bekijk onze videoreview van de Apple Watch Series 4

12 oktober 2018, 21:40
1 min leestijd

We publiceerden eerder onze uitgebreide review van de Apple Watch Series 4, en nu is het tijd voor de bijhorende video. We bespreken de belangrijkste verbeteringen en features van het slimme horloge met je. Kijk je mee?

Dit is onze Apple Watch Series 4 videoreview

De Apple Watch Series 4 is de eerste échte grote update voor de smartwatch van het bedrijf uit Cupertino. Het horloge is voorzien van een nieuw design, groter scherm en focust zich meer dan ooit op gezondheid. In onze videoreview vertellen we je in minder dan vijf minuten alles over de Watch Series 4. Natuurlijk laten we je ook even zien hoe goed de nieuwe valdetectie werkt.

Op ons YouTube-kanaal publiceren we wekelijks een nieuwe video. Van reviews van de nieuwste Apple-producten tot tips waarmee je alles uit je Apple-apparaten haalt. Vergeet je dus niet te abonneren op ons kanaal en geef een duimpje omhoog bij onze videoreview als je meer van dit soort video’s van ons wil zien.

Check ook de geschreven review

Wil je meer weten over de Apple Watch Series 4? Check dan ook onze volledige review, waarin we uitgebreid ingaan op alle functies en het nieuwe design. Hieronder lees je de conclusie van de recensie.

Met de Watch Series 4 laat Apple precies te weten waar een smartwatch toe in staat is. Het apparaat heeft een schitterend nieuw design, het grote scherm maakt het veel gemakkelijker in gebruik en de nieuwe gezondheidsfuncties zijn stuk voor stuk indrukwekkend. Dit is met afstand de grootste stap voorwaarts die de Apple Watch tot nu toe gemaakt heeft, en het eerste moment voor eigenaren van een oudere Watch om de overstap écht te overwegen.

→ Lees de uitgebreide Apple Watch Series 4 review

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu