De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Video: Toffe conceptvideo toont Apple Watch Series 4 met groter display

Lars Paijmans
24 juli 2018, 11:07
1 min leestijd

Voor het eerst in de geschiedenis van de Apple Watch gaat Apple het design veranderen. In deze Apple Watch Series 4-conceptvideo krijgen we te zien wat dit kan betekenen.

Apple Watch Series 4 conceptvideo

September komt in hoog tempo dichterbij, en daarmee ook de onthulling van de nieuwe Apple Watch. Na jaren het design ongewijzigd te laten zou Apple met de Series 4 een ander ontwerp introduceren dat zich voornamelijk op het display focust.

Apple Watch Series 4 conceptvideo

Volgens de laatste geruchten verschijnt de Series 4 in twee modellen: een 40 en 45 millimeter-variant. Een verschil van 15 procent met de 38 en 42 millimeter-versies van voorgaande jaren. Toch neemt het formaat van het horloge zelf niet toe, omdat Apple – net als bij de iPhone X – een groter scherm in dezelfde behuizing stopt. Het scherm buigt daarvoor door in de randen.

Naast een groter display zou de Series 4 een betere accuduur krijgen en mogelijk nog meer op gezondheid focussen. Door nieuwe sensoren toe te voegen, kan bijvoorbeeld iemands bloeddruk gemeten worden. Ook de hartslagmeter, die nu al in het slimme horloge zit, zou erop vooruit gaan.

Apple Watch Series 4 conceptvideo

Een druk najaar voor Apple

Naar verwachting onthult Apple de Watch Series 4 in september, dezelfde maand waarin ook drie nieuwe iPhones verschijnen. Ook zou het bedrijf uit Cupertino een nieuwe iPad Pro 2018 en nieuwe Macs voor ons in petto hebben. In het onderstaande overzicht lees je wat je dit jaar allemaal nog van Apple kunt verwachten.

Lees ook: Deze producten brengt Apple nog in 2018 uit

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu