Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

Apple Watch Series 2 videoreview: Apple focust op fitness en gezondheid

Lars Paijmans
7 oktober 2016, 20:31
1 min leestijd

De opvolger van de Apple Watch zit alweer een paar weken om onze pols. Hoog tijd om de plus- en minpunten op een rij te zetten in onze Apple Watch Series 2 videoreview.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch Series 2 videoreview

Vorige week kon je de geschreven Apple Watch Series 2 review al lezen op iPhoned. Vandaag breiden we die recensie uit met de nodige bewegende beelden van de nieuwste smartwatch. In drie minuten praten we je bij over de belangrijkste vernieuwingen die de Series 2 met zich meebrengt, en zetten we de voors en tegens tegenover elkaar. Ook laten we in de video zien hoe Apple de Series 2 waterdicht heeft gemaakt met een slim systeem.

apple watch series 2 videoreview

Door een geluidseffect af te spelen trilt het horloge het overtollige water uit de kast, dat via een gleufje naar buiten komt. Dit waterdichte ontwerp maakt van de Apple Watch Series 2 eindelijk de fitnesswearable die de eerste Apple Watch ook al had moeten zijn.

Gefilmd met een iPhone 7 Plus

Net zoals onze iPhone 7 videoreview hebben we ook deze video volledig opgenomen met een iPhone 7 Plus. De videokwaliteit spreekt voor zich, en laat wederom zien waarom Apple met de 7 Plus de ultieme iPhone-camera heeft afgeleverd.

Tot slot zie je in de videoreview als eerste het nieuwe kantoor van iPhoned. BigSpark (ons moederbedrijf) is verhuisd, wat ons naast een nieuwe werkplek ook allerlei kansen geeft om onze video’s te verbeteren. Veel kijkplezier! Abonneer je ook op ons YouTube-kanaal om nieuwe video’s automatisch in je inbox te krijgen.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu