De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Apple Watch SE videoreview: De SE heeft alles in huis wat je nodig hebt

Dilara Isik
22 oktober 2020, 15:03
2 min leestijd

Dit jaar bracht Apple naast de Series 6 een nieuwe instapmodel uit: de Apple Watch SE. Wij hebben de goedkopere Watch uitgebreid getest en in deze video vertellen we je over onze bevindingen.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch SE videoreview

De Apple Watch werd dit jaar een stuk veelzijdiger. Apple onthulde tijdens het event op 15 september naast de premium Apple Watch Series 6 ook nog een budgetmodel. Deze Apple Watch SE heeft iets minder functies dan de Series 6, maar zal voor veel mensen alles in huis hebben wat je van een slim horloge verwacht.

Op iPhoned kon je ook al de uitgebreide review van de Apple Watch SE lezen. In onze video laten we het slimme horloge nog eens van alle kanten zien en bespreken we de plus- en minpunten. Overweeg je om de Watch aan te schaffen, dan kun je met deze videoreview een weloverwogen keuze maken.

Apple Watch SE review: goedkoper en alles wat je nodig hebt

Er zijn zo weinig verschillen met de nieuwste high-end Apple Watch Series 6, dat je persoonlijk moet nagaan hoe belangrijk deze verschillen voor je zijn. Ben je gewend aan een always on-display, dan is de SE misschien geen goede keuze voor jou.

Vind je bijvoorbeeld het maken van een hartfilmpje of meten van je bloedzuurstofgehalte niet belangrijk, dan ben je ruim honderd euro goedkoper uit door een Watch SE kiezen. De saturatiemeter werkt ook niet altijd even goed, zoals je ook kunt lezen in onze Apple Watch Series 6 review.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal!

Heb je al een Apple Watch of een ander product van Apple, of wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten en slimme tips? Abonneer je dan vooral even op ons YouTube–kanaal. Daar presenteren we iedere week een nieuwe video. De komende weken worden extra leuk, want dan kun je video’s verwachten over de nieuwe iPhones.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu