De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Nieuwe Apple Watch-reclame zet kleur en sport voorop

Erwin Vogelaar
31 maart 2017, 20:33
2 min leestijd

Apple heeft een nieuwe reclame uitgebracht voor de Apple Watch Series 2. De Apple Watch-reclame legt de nadruk op de fitnessfuncties van de smartwatch en brengt dat kleurrijk in beeld.

Lees verder na de advertentie.

Apple Watch-reclame

Apple heeft twee standen als het gaat om reclames. Aan de ene kant probeert het bedrijf met humor zijn producten te promoten. Neem bijvoorbeeld de recente campagne voor de iPad Pro, waarin Apple echte tweets gebruikt om op een grappige manier de voordelen van het apparaat te presenteren. Aan de andere kant zijn er reclames die gewoon prachtig en je zo enkele keren kunt bekijken. Daar hoort deze nieuwe video voor de Apple Watch Series 2 absoluut ook bij.

apple watch-reclame

Met de opzwepende muziek van Beyoncé schiet de reclame van het ene naar het andere kleurrijke beeld, met allerlei situaties waarin mensen de Apple Watch gebruiken. Het is een mooi gefilmde reclame, waarin elke scène een duidelijke dominate kleur heeft. Dit is niet voor niets. Toen eerder deze maand onder andere de iPad 2017 en een rode iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn onthuld, had Apple ook wat nieuws voor Apple Watch-gebruikers in petto. Namelijk een serie kleurrijke nieuwe bandjes. Ben je al vergeten welke producten Apple nog meer heeft aangekondigd? Dan kun je altijd even terug naar ons overzicht.

Naast de focus op kleur, is het ook duidelijk dat Apple met de reclame de aandacht legt op sport. Het bedrijf weet goed dat de Apple Watch, en andere smartwatches op de markt, voornamelijk gebruikt worden om gezonde activiteiten te registreren. Denk hierbij aan het in de gaten houden van de hartslag om in een ideale zone te zitten tijdens het sporten, of aan het registreren van het aantal gelopen kilometers. De grootste concurrentie voor de Apple Watch zijn daarom ook de verschillende fitnesstrackers van bijvoorbeeld Fitbit, die doorgaans een stuk goedkoper zijn.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu