De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Video: Apple-reclame voor de Olympische Spelen viert de mens

Erwin Vogelaar
4 augustus 2016, 19:22
1 min leestijd

Apple heeft een mooie nieuwe reclame gemaakt voor de opening van de Olympische Spelen in Brazilië. In de iPhone-video viert Apple de mensheid in al haar diversiteit.

Lees verder na de advertentie.

Apple-reclame voor de Olympische Spelen

Nog eventjes en de Olympische Spelen gaan weer van start. Dit jaar is Brazilië aan de beurt om het sportevenement te ontvangen. Zoals elke keer gaat er een spektakel aan de spelen vooraf. Deze opening van de Olympische Spelen wordt dit jaar ondersteund door een nieuwe Apple-reclame onder de Shot on iPhone-categorie. Getiteld The Human Family viert deze mooie reclame diversiteit, door mensen van over de hele wereld te laten zien via foto’s gemaakt met een iPhone. De foto’s worden ondersteund door een voordracht van een gedicht.

apple-reclame

Het gedicht komt van Maya Angelou, die haar eigen werk voorleest voor de video. Hierin vertelt ze hoeveel verschillende mensen ze heeft gezien over de hele wereld, maar dat er geen twee mensen hetzelfde waren. Toch zijn we, ondanks al deze verschillen, meer hetzelfde dan verschillend. Een mooie boodschap zo voor de Olympische Spelen, waar sporters van over de hele wereld samenkomen en tevens een hoop mensen wereldwijd toekijkt naar de gebeurtenissen.

De Shot on iPhone-reclames benadrukken uiteraard voornamelijk dat foto’s en video’s maken met een iPhone voor bijzonder mooie kiekjes kan zorgen. Apple heeft in het verleden een hoop prachtige video’s gemaakt om zijn producten te promoten. Hiervoor hebben we een overzicht gemaakt: met deze tien iPhone-reclames maak je een reis door de tijd. Wil je daarnaast optimaal kunnen genieten van de Olympische Spelen en alle uitslagen bij de hand hebben? Ook daar helpen we je mee, met dit overzicht van de 7 beste Olympische Spelen-apps. Zo mis je helemaal niets meer.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu