De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Apple viert moederdag nu al met nieuwe reclamespot

Lars Paijmans
2 mei 2016, 9:05
1 min leestijd

Geen paniek, je bent moederdag niet vergeten. Apple is simpelweg een week te vroeg met hun Mother’s Day reclamespot. Bekijk ‘m hier.

Lees verder na de advertentie.

Apple Moederdag video

Zoals je waarschijnlijk al had verwacht, staan moeders en kinderen centraal in deze korte nieuwe Apple moederdag-reclame, die de Shot on iPhone-campagne weer eens aanhaalt. Apple demonstreerde begin 2015 voor het eerst de kracht van de iPhone-camera met Shot on iPhone, een serie indrukwekkende foto’s die allemaal met een iPhone gemaakt werden.

In het filmpje komen zowel foto’s als een enkel filmpje voorbij, met baby’s en kleinere en oudere kinderen van over de hele wereld. Onder de foto’s kun je steeds de namen van de fotografen zien. De laatste tijd is Apple weer erg fanatiek met het uitbrengen van video’s over de iPhone.

Lees ook: Met deze 10 iPhone-reclames maak je een reis door de tijd

Dat begon een aantal weken geleden met een Cookie Monster-spotje, gevolgd door allerlei korte filmpjes die zich op een specifiek kenmerk van de iPhone focusten. Touch ID bijvoorbeeld, maar ook spraakassistent Siri en de Apple Watch. Wat ons betreft is deze reclamespot in ieder geval een stuk gevoeliger dan de meest recente reclame waarin een rode ui de hoofdrol speelde.

Naast het promoten van de iPhone zelf, gebruikt Apple het YouTube-kanaal ook om aan andere feestdagen of evenementen aandacht te schenken. Zo lieten ze met een informatieve video op Earth Day zien hoe energiezuinig je bent als je een chatbericht via iMessage verstuurt.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu