De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Apple maart-event video: dit zijn onze verwachtingen

Dilara Isik
7 februari 2020, 19:28
1 min leestijd

Met nog een maandje te gaan, staat het het eerste Apple-event voor de deur. Maar wat kunnen we allemaal verwachten? In deze Apple maart-event video geven we je een overzicht van onze verwachtingen.

Apple-event video: onze verwachtingen

Alles wijst erop dat we in maart het eerste Apple-event van het jaar krijgen. Door geruchten uit verschillende hoeken kunnen we al voorzichtig onze verwachtingen uitspreken over welke producten waarschijnlijk worden aangekondigd. In onze nieuwste video, die je hieronder (en bovenaan dit artikel) ziet, zetten we al onze verwachtingen op een rijtje voor je.

In de video nemen we in een paar minuten alle verwachtingen van het Apple maart-event met je door. Dat zijn er meerdere, maar het hoogtepunt van de avond zal ongetwijfeld de iPhone SE (of iPhone 9) worden. In een eerdere video bespraken we al onze verwachtingen over het nieuwe instapmodel. Als we de geruchten moeten geloven, wordt er ook een nieuwe iPad Pro 2020 en Apple over-ear koptelefoon aangekondigd.

iPhoned op YouTube

Op ons YouTube-kanaal plaatsen we wekelijks een nieuwe video. De ene keer geven we je een handige, praktische tip om meer uit je Apple-apparaten te halen, terwijl we de andere keer nieuwe producten reviewen. Abonneer op ons kanaal om geen enkele video te missen!

De komende weken komen we ongetwijfeld nog meer te weten over het Apple maart-event. Houd iPhoned dus goed in de gaten, dan ben je als eerste op de hoogte van de laatste geruchten en nieuwe informatie. Dat kan via de website, onze iPhoned-app en de dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu